Convocats al Programa de Desenvolupament de Joc Col·lectiu

Ens complau anunciar els convocats del nostre club al Programa de Desenvolupament de Joc Col·lectiu organitzat per la @fbibasquet, que tindrà lloc aquesta tarda al pavelló d'es Pratet!

Enhorabona a:

  • Sasha
  • Alejandro
  • Mario
  • Xavi
  • Naila
  • Ainhoa
  • Martina

Estem molt orgullosos de tots vosaltres i desitgem que aprofiteu al màxim aquesta experiència per continuar millorant les vostres habilitats.

Convivència a Formentera

El darrer dissabte, 28 de setembre 2024, molts dels nostres equips van gaudir d'una jornada de convivència a Formentera! 

Va ser una oportunitat fantàstica per compartir moments únics, fomentar l'es esperit d'equip i gaudir de les belleses de l'illa. La diversió i l'alegria van estar presents durant tota la jornada, i tots vam poder reforçar els llaços entre jugadors, entrenadors i famílies.

Ho vàrem passar súper bé i estem emocionats de continuar construint records junts. 

 

Primer Partit de Lliga Interilles de l'Equip Júnior Femení

El passat 21 de setembre 2024, el nostre equip júnior femení, Jaime Serra Instalaciones Eléctricas, va jugar el seu primer partit de la lliga interilles, aconseguint una victòria contra l’Indioteria!

Aprofitant l’ocasió, vam fer entrega a Jaime Serra Instalaciones Eléctricas d’una samarreta de l’equip com a agraïment pel suport i la confiança que ens han brindat durant aquestes dues temporades.

Enhorabona a l’equip per aquesta gran victòria i moltes gràcies a tots els que vàreu venir a animar-les!

Necesitamos su consentimiento para cargar las traducciones

Utilizamos un servicio de terceros para traducir el contenido del sitio web que puede recopilar datos sobre su actividad. Por favor revise los detalles en la política de privacidad y acepte el servicio para ver las traducciones.